Der er næppe noget, der svinger som Bjerringbro by night…

På en fantastisk slutspurt sikrede Team tvis Holstebro sig endnu en sæson i ligaen. Med 6 minutter igen var stillingen 23-18, men da bønderne dansede rundt efter de 30 minutter stod der 23-24 på tavlen.

Godt 800 landmænd fit for fight havde placeret sig solidt i sæderne i Bjerringbro Hallen med sikker forvisning om 2 point mod Tvis Holstebro. Og det startede da også som det skulle; Bjerringbro fik sat skik på forsvaret i slutningen af første halvleg og kunne gå til pausen med 13-10 i bagagen. Hos Tvis fungerede John Mikkelsen og Jesper Ahle bedst i angrebet i de første 30, men det stod ikke mål med Bjerringbros angreb, og hjemmeholdet styrede da også kampen i anden halvleg, hvor de trak fra når TTH kom for tæt på, bl.a. grundet mange udvisninger til det kontante udehold. Da uret stod på 24.06 førte Bjerringbro 23-18, og den fede havde vist sunget sit sidste vers. Men minsandten om dragerne ikke lavede et par mål, inden Bjerringbro fik en hyggesnak under en time-out. Strax efter reducerede Dennis Kierkegaard og Bjerringbro fik sig en udvisning. Og så kogte det…
Jesper Nøddesbo til 23-22, Dennis Kirkegaard til 23-23 på et straffekast, hvor han lagde bolden i toppen af kassen. Bjerringbro smed igen bolden væk, og så steg Lasse Andersen til vejrs efter et centerkryds og satte den i det korte hjørne: 23-24 – The comeback kids holdt skansen de sidste 20 sekunder, og så svingede Bjerringbro i omklædning 3.

Sådan er livet – Bjerringbro 23, Tvis 24.