Reserverne vandt tamt lokalopgør over Skjern

Team Tvis Holstebro har i 14 dage været på vej i semifinalen og Skjern skal se finalen på TV. Det var helt tydeligt, da de grønne lokalrivaler onsdag mødte op i Gråkjær Arena til en tam udgave af Slaget om Vestjylland. Kampen var en omgang badebold, som hjemmeholdet vandt med masser af spilletid til reserverne.

Inden kampens start var der blomster til de spillere der forlader TTH til sommer. En af dem, Heino Holm, burde man ansætte på en kontrakt hvor betalingen falder i flora, for han blev en sikker Dagens Drage med fin fight og mange mål. Til Skjerns Jesper Jensen havde Flammen Aarhus medbragt Kleenex, som smukt indpakket blev kastet på banen ved indløb. Den stakkels Skjern-anfører havde været meget trist på tv, da det stod klart at Skjern ikke kunne bruge det point de i sidste spillerunde hentede mod AG København.

TTH havde førertrøjen på næsten fra start til slut. Skjern var foran 3-4, men derefter var der som om de grønne mentalt havde lagt sig i hængekøjen. Hjemløbet haltede og der gav TTH nogle lette mål på hurtige opgiverkast. Samtidig havde Anders Petersen, der stod hele kampen i TTH-målet, nogle gode redninger.

Skjerns bænk gjorde ikke meget for at hive spillerne ud af hængekøjerne. På sidelinjen luskede de grønne trænere rundt og talte tilsyneladende mere om badevejr end håndbold. Claus Uhrenholt havde til gengæld ikke tænkt sig at skrue ned for tempoet i sine sidste kampe som TTH-træner og piskede spillerne fremad.

Hjemmeholder førte på 18-11 ved pausen og selvom føringen nåede ned på fire mål i anden og tredje halvleg var spændingen forduftet. De godt 1600 vidner fik dog lidt drama da Skjerns topscorer René Rasmussen stoppede det unge håb Christian Albertsen med en tackling i ansigtet. Det gav, helt efter bogen, det røde kort.

Christian Albertsen scorede i øvrigt sit andet sæsonmål i ligaen og fik masser af spilletid. I det hele taget fik reserverne lov til at spille kampen, mens Petar Nenadic, Jakob Green og Joacim Ernsstson hvilede benene på bænken i alle tres minutter.

Dennis Jeppesen fik lov til at sende den sidste bold i mål til resultatet 33-27, et resultat, der kun pynter i tabellen. De lokale dragefans ønskede de grønne god ferie og god tur hjem. Skjerns fangruppe, Ultras, var desværre ikke mødt op, så de kunne ikke modtage de venlige ønsker personligt. Hvis de skulle læse dette referat, så også god ferie til jer!

TTH slutter slutspillet af på søndag mod AGK i endnu en kosmetisk kamp.

Her tænker du på “Reserverne vandt tamt lokalopgør over Skjern”

1. Det er jo endnu ikke helt sikkert om den bliver kosmetisk, vinder Århus i aften, kan Tvis spille sig på 1. pladsen med en sejr søndag, og på nuværende tidspunkt er AG kun foran med 3