Tom tank

Den første bronzekamp mod GOG i Gudme var en blandet fornøjelse. Efter at have været nede 9-6 kom TTH godt igen og fik reduceret til 17-16 ved pausen. Angrebet med Mensing som skarpretter fungerede godt og Frandsen havde nogle gode redninger. Forsvaret brugte imidlertid mange kræfter på at følge med de fodrappe fynboer med Gissel i front. Og det blev dyrt.

Straks i anden halvleg løb GOG nemlig fra vestjyderne. 17-16 blev til 20-16, og kampen blev desværre aldrig spændende igen trods forsøg med 5-1 forsvar med Jorn Smits på Gissel. Mens Mensing havde været godt skydende i første halvleg, forsvandt han ud af billedet i angrebet i anden halvleg, hvor Porup og Smits i centerforsvaret også fik nogle dyre udvisninger.

Mathias Porsholdt var med igen efter sine skulderproblemer, men han måtte udgå med en ankelskade. Christoffer Cichosz var også ukampdygtig, så Jesper Munk var eneste stregspiller, og han havde desværre som i semifinalen problemer med træfsikkerheden. Magnus Bramming (5 mål på 5 forsøg) stemplede til gengæld ind i anden halvleg med en række scoringer, mens Kay Smiths havde en svær dag med kun 1 mål på 5 forsøg i åbent spil. Odinn Rikhardsson var stabil på højrefløjen gennem hele kampen og lavede 4 mål på 4 forsøg.

Med 10 minutter igen og bagud med 30-24 fik Jorn Smits og Johan Kofoed på venstre back og Emil Jensen og Jeppe Hauskov på fløjene chancen. Smits kvitterede med 2 mål, mens Hauskov og Kofoed scorede en enkelt gang hver. Kampen sluttede ganske udramatisk 33-28, og den venter nu en afgørende kamp i Gråkjær Arena 7. juni, hvor kun en sejr kan holde TTH inde i bronzekampen.

Indtil da skal skaderne plejes og tanken fyldes med selvtillid, energi og taktiske fifs, så TTH kan give GOG kamp til stregen og forhåbentligt tiltvinge sig en tredje og altafgørende kamp. Vi har aldrig tabt en bronzemedalje, og den tradition skal nødig brydes.